Categorii
Muzika

De la fundatia Jubilate

Rugăciunea şi dorinţa fundaţiei Jubilate este să încurajăm şi să ajutăm liderii de închinare şi muzică şi să îmbărbătăm bisericile din toată ţara prin publicaţii şi prin învăţătură biblică despre închinare.

Începe anul şcolar şi în cele mai multe biserici corurile se adună să înceapă un nou an de slujire.  Ca şi dirijori, ştim că vreţi să aveţi cântări noi, frumoase, pline de miez cu care corul poate sluji în faţa Domnului şi a bisericii.  Întâmpinăm dorinţa aceasta cu publicarea a patru piese noi pentru cor mixt (SATB) cu acompaniament de pian, care fac parte din seria „De laudă slavei Sale”: o piesă pentru Crăciun – Nu vă temeţi!, o piesă pentru Paşti şi Cina Domnului – Puterea Crucii (The Power of the Cross) şi două piese din repertoriu general – Binecuvântat fie Domnul! şi Veniţi să ne-ntoarcem la Domnul.

Ne bucurăm că trei din cele patru piese sunt scrise de dragul nostru Kenneth Tucker.  Domnul i-a dat aceste piese  în special pentru corurile din Romania şi vi le oferim în format octavo, mai exact ca o singură cântare.  Aşa că puteţi să administraţi banii bisericii într-un mod mai eficient cumpărând numărul de bucăţi al pieselor folosite după numărul coriştilor dumneavoastră.  Aceasta este ideea noastră prin seria „De laudă slavei Sale”.

Mai jos vă dăm linkuri la care puteti asculta piesele cântate de cei care au participat la Cursul de vară Jubilate 2012 şi linkuri la care puteti asculta interviurile compozitorului, cu o scurtă prezentare a fiecarei piese. Dirijorii care doresc să aibă negative cu acompaniament de pian pentru cele trei piese compuse de Kenneth Tucker, le pot cere la office@jubilate.ro : Binecuvântat fie Domnul, Veniţi să ne-ntoarcem la Domnul şi Nu vă temeţi!

Preţul unei partituri este 2,5 lei şi se vinde la colet de minim 10 bucăţi.

Binecuvântat fie Domnul!

Pentru a asculta piesa, apăsaţi pe linkul:  http://youtu.be/LAlEDA7NqAk

Pentru a asculta interviul compozitorului despre această piesă, apăsaţi pe linkul: http://youtu.be/lqGKta3awsQ


Veniţi să ne-ntoarcem la Domnul

     Pentru a asculta piesa, apăsaţi pe linkul:  http://youtu.be/qhgGKVy7ShY

     Pentru a asculta interviul compozitorului despre această piesă, apăsaţi pe linkul: http://www.youtube.com/watch?v=cauZkSks01c&feature=share&list=ULcauZkSks01c


Nu vă temeţi!piesă pentru sărbătoarea Naşterii Domnului

     Pentru a asculta piesa, apăsaţi pe linkul:  http://youtu.be/k2UC1B_N9Oc

     Pentru a asculta interviul compozitorului despre această piesă, apăsaţi pe linkul:  http://www.youtube.com/watch?v=c2M5TLP9Bdc&feature=share&list=ULc2M5TLP9Bdc


Puterea crucii piesă pentru sărbătoarea Paştelui şi pentru Cina Domnului

    Pentru a asculta piesa, apăsaţi pe linkul:  http://youtu.be/K9yokZqHTpY

     Pentru a asculta interviul compozitorului despre această piesă, apăsaţi pe linkul:  http://youtu.be/WWjxYMDt86c


http://gallery.mailchimp.com/84508149e9f62fe4f95140993/files/coperta_Un_ospat_A3_2_.jpgPe lângă aceste piese, vă veţi bucura şi de colecţia „Un ospăţ nesfârşit” care contine 13 piese cu grade diferite de dificultate si care vor zidi biserica dumneavoastră pentru mulţi ani!

Puteţi găsi mai multe detalii despre toate partiturile şi resursele produse de Editura Jubilate pe website-ul nostru www.jubilate.ro

Ne rugăm ca Dumnezeu să vă dea mult spor în slujirea Lui prin cântare, ca împreună să împlinim îndemnul din Psalmul 96: Daţi Domnului slava cuvenită Numelui Lui!

Echipa Jubilate

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s