Oferta electorala de iarna 10 candidati condamnati, retinuti sau arestati preventiv

lianta pentru o Romanie Curata va spune care este „Oferta electorala de iarna. Integritatea”. ARC lanseaza astazi prima baza de date, alcatuita impreuna cu jurnalistii colaboratori si voluntarii sai, prin care poate fi verificata integritatea candidatilor eligibili.Baza de date aici.

Proiectul „Verifica integritatea candidatului tau” arata, in cifre si date concrete, daca partidele politice doresc cu adevarat sa propuna cetatenilor candidati curati si sa se implice, dincolo de discursuri si angajamente, in lupta anticoruptie. Permite alegatorilor, jurnalistilor si, nu in ultimul rand, politicienilor sa urmeasca evolutia Parlamentului Romaniei sub aspectul integritatii. Accesand „Verifica integritatea candidatului tau” orice cetatean poate afla cati dintre candidatii cu sanse sa fie alesi au fost colaboratori ai securitatii, au detinut functii in regimul comunist, au facut afaceri cu statul sau au fost propulsati in politica de catre o ruda si cine sunt acestia.

Deschidem seria sintezelor pe care aceasta baza de date ne-au ajutat sa le elaboram si vom prezenta in fiecare zi, pana la alegeri, cate o analiza de impact ce va permite cititorilor sa afle detalii semnificative despre „Oferta electorala de Iarna”.

Condamnati la inchisoare

Restul aici

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în De meditat ..., Resurse, Si eu cu cine votez...? și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s