Noutăţi de la Fundaţia Jubilate

Viziteaza site-ul Fundatiei Jubilate

Acum câteva zile am sărbătorit venirea primăverii cu mărţişor şi cu această ocazie am văzut pe internet 10 lucruri interesante despre ghiocei.  Unul dintre ele este: floarea de ghiocel reprezintă simbolul prieteniei adevărate.  Vă trimitem aceşti ghiocei cu gândul la anii petrecuţi în slujirea Domnului împreună cu dumneavoastră.  Vă mulţumim pentru sprijinul oferit de-a lungul anilor.

Când apar ghioceii, noi ne gândim la toate lucrurile care ne stau în faţă în această primăvară, să fim pregătiţi pentru proiectele anului. Puteţi sprijini şi în acest an lucrarea noastrădăruind  2% din impozitul pe venit Fundaţiei Jubilate. Găsiţi formularul 230 pe site-ul nostru www.jubilate.ro  Completaţi doar datele dumneavoastră la punctul I (date de identificare a contribuabilului). La rubrica “Suma”, lăsaţi necompletat; suma va fi calculată de organele fiscale. Se depune la sediul organului fiscal de domiciliu până cel târziu în 25 mai 2013, sau se expediază prin poştă (la administraţia  finanţelor publice) printr-o scrisoare recomandată. Contribuabilii care au obţinut şi alte venituri impozabile în afara salariului vor completa formularul 200.

Un alt mod de a ne sprijini cu 2% din impozitul pe venit este câştigând una dintre cele două burse integrale la Cursul de vară Jubilate 2013, care va avea loc în perioada 26 august – 1 septembrie 2013 la Misiunea Pacea din Şelimbăr, jud. Sibiu. Cursul se adresează slujitorilor bisericii din domeniul muzicii şi închinării: dirijori, lideri de inchinare, membri în echipa de închinare, instrumentişti, învăţători de şcoală duminicală sau corişti. În curând veţi găsi pe site-ul nostru  detalii despre cursurile şi atelierele pe care le oferim în acest an.

Împreună cu un sponsor din Romania oferim două burse integrale la Cursul de vară pentru primele două persoane care strâng minim 20 de declaratii 2% din impozitul pe venit în sprijinul Fundaţiei Jubilate. Deşi aţi auzit mai mult in ultimii ani despre 2%, totuşi o mare parte dintre angajaţi nu îi direcţionează nicăieri. Poţi câştiga una din aceste burse integrale la cursul de vară ajutând minim 20 de persoane să completeze formularul 230 pentru Fundaţia Jubilate. Depuneţi formularele la Administraţia Financiară a judeţului până cel târziu în 25 mai 2013. În momentul depunerii lor, veţi primi un număr de înregistrare. Pentru a primi o bursă, trebuie să ne trimiteţi prin poştă sau email copii ale numerelor de înregistrare pentru cele 20 de formulare.

Prin simpla completare a unui formular dăruiţi slujirii noastre pentru Domnul o mare binecuvântare. Mulţumim. Dumnezeu să vă binecuvinteze!

Rugăciunea şi dorinţa fundaţiei Jubilate este să încurajăm şi să ajutăm liderii de închinare şi muzică şi să îmbărbătăm bisericile din toată ţara prin publicaţii şi prin învăţătură biblică despre închinare.


Our mailing address is:
Str. Cuza Voda nr. 85
410097 Oradea
jud. Bihor

Web: http://www.jubilate.ro
http://www.oratorium.ro

 

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Leadership, Muzika, Resurse și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Noutăţi de la Fundaţia Jubilate

  1. Richard Mauney zice:

    Multumim mult pentru sprijin, Razvan. Domnul sa va binecuvinteze! Richard impreauna cu cei de la Jubilate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s