Parteneriat Uniunea Baptista Romania si Conventia Baptista Virginia (UBR)

Uniunea Baptista intra in parteneriat cu Conventia Baptista din Virginia

Virginia

Uniunea Bisericilor Crestine Baptiste din Romania va incepe in acest an un parteneriat cu Conventia Baptista din Virginia, SUA,  o conventie cu peste 1400 biserici.

Duminica a sosit in Bucuresti un grup de 8 americani (6 barbati si 2 femei) pentru a discuta detaliile parteneriatului. Delegatia este condusa de catre Craig Waddell, coordonatorul parteneriatelor de misiune. Din echipa mai fac parte: Maria Lynn-coordonatoarea departamentului de femei, Courtney Allen-departamentul de educatie si slujire comunitara, John Miller-director de misiune, Robert Lee-reprezentantul bisericilor afro-americane, Welford Orrock- departamentul de  studenti si tineret, Chuck Harrison-director de misiune, Danny Quirin-departamentul de pregatire al liderilor de tineret.

In prima zi delegtia s-a intalnit cu liderii Uniunii Baptiste (Otniel Bunaciu-presedinte si Ionel Tutac-secretar general) si cu Alex Vlasin-coordonatorul departamentului de misiune al Uniunii Baptiste.

Marti delegatia se va intalni cu conducerea Comunitatii Baptiste Bucuresti, miercuri cu Comitetul Executiv al Uniunii si cu reprezentantii Comunitatilor, iar joi cu  Daniel Maris, rectorul Institutului Teologic Baptist.

Joi dupa amiaza si vineri delegatia va vizita municipiul Brasov, iar sambata si duminica vor avea loc intalniri cu liderii Comunitatilor Baptiste Timisoara, Bucuresti, Arad si Caras-Severin si vizitarea unor biserici.

Tema parteneriatului este intitulata: “Impreuna pentru ceilalti!”

Preluat de la

REVISTA UNIUNII BISERICILOR CREŞTINE BAPTISTE DIN ROMANIA

 

Acest articol a fost publicat în Evenimente crestine, Mapamond, Resurse și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s