Manifestatii impotriva avortului: Sute de persoane au participat la „Marsul pentru viata”, in Timisoara, Bistrita si Cluj-Napoca

Timişoara Evanghelică

de V.M.     HotNews.ro
Aproximativ 300 de persoane au participat, sambata, „Marsul pentru viata” organizat la Timisoara, sustinand dreptul la viata al tuturor persoanelor incepand din momentul conceptiei, relateaza Mediafax. Peste 700 de persoane au participat la marsul organizat in Bistrita de asociatii ortodoxe si la Cluj-Napoca, unde manifestantii au fost condusi de episcopul greco-catolic Florentin Crihalmeanu.Aproximativ 300 de persoane au pornit, sambata la pranz, de la Biserica Sfanta Maria Regina Pacii dintr-un cartier timisorean, intr-un „Mars pentru viata”, indreptandu-se spre Piata Unirii din centrul orasului.

Participantii au avut pancarte pe care au scris mesaje precum „Mami, te iubesc!”, „Alege sa fii mama, nu criminala!”, „Avortul opreste o inima care bate” si „Stop varsarii de sange nevinovat”.

Potrivit organizatorilor, scopul acestui mars este de a sustine dreptul la viata al tuturor persoanelor incepand din momentul conceptiei, dreptul femeii la sprijin si familia ca temelie a societatii.

„Marsul pentru…

Vezi articolul original 549 de cuvinte mai mult

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s