Un nou trend – ouă sculptate?

Articol oferit de Gustos

Sculpturi uimitoare în coajă de ou

ombinaţia „mâncare” şi „artă” este una câştigătoare din punctul nostru de vedere.
Sculptoriţa franceză Christel Assante se foloseşte de delicateţea cojilor de ou pentru a crea sculpturi uluitoare. Lucrările ei sunt atât de fragile încât se aseamănă cu dantela.Durează cam 3 – 4 zile să termine o sculptură şi de cele mai multe ori se foloseşte de ouă de bibilică sau de gâscă.

Anul acesta de Paşte, dacă vreţi să vă impresionaţi invitaţii, puteţi pune pe masă şi câteva ouă sculptate.🙂 E adevărat, avem şi noi artiştii noştri care încondeiază magistral ouă, aşa că avem o mulţime de variante.

Care vă plac mai mult? Ouăle încondeiate sau cele sculptate?

Acest articol a fost publicat în Arta, De meditat ..., Mapamond și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Un nou trend – ouă sculptate?

  1. Lorincz Laura spune:

    Si eu sculptez in coaja de ou

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s