Categorii
Muzika Resurse

Jubilate update – partituri noi

 

Ieri de la Timişoara la Iaşi, de la Oradea la Constanţa copiii s-au dus la şcoală cu flori.  Da, a inceput anul şcolar şi totodată lucrarea corului în bisericile noastre.  Aşa că, vă oferim un „buchet” de cântări noi pentru începerea anului coral.

Partiturile noastre au primit note mari la Cursul de vară „Jubilate” şi entuziasmul cursanţilor ne-a dat mare încredere că o să vă bucuraţi de ele în biserica dumneavoastră. Veţi avea partituri accesibile şi totodată texte care îndreaptă privirile bisericii spre Căpetenia şi Desăvârşirea credinţei noastre.
Folosind link-ul după fiecare titlu, puteţi citi detalii despre piesa respectivă şi veţi găsi video ca să ascultaţi piesele cântate de către cursanţii noştri.
  • Mii de comori, trăducerea piesei „10,000 Reasons” cu o prelucrare corală aparte.

http://www.jubilate.ro/Products/ViewOne.aspx?ProductId=27

  • Înţelepciunea din vecii scrisă de Keith Getty şi Stuart Townend cu titlul original „The Perfect Wisdom of Our God” – o frumuseţe!

http://www.jubilate.ro/Products/ViewOne.aspx?ProductId=28

  • Lumina slavei e o piesă plină de energie care rosteşte numele Domnului, lăudându-L prin caracterul Lui exprimat prin aceste nume.

http://www.jubilate.ro/Products/ViewOne.aspx?ProductId=29

Pe lângă aceste partituri, vă anunţăm că am retipărit În mijlocul laudelor volumul 1, cartea coristului.  Cartea coristului conţine partiturile celor 10 piese incluse în colecţia În mijlocul laudelor volumul 1, cartea dirijorului, dar fără acompaniament de pian. La preţ de 7 RON puteţi să vă bucuraţi de partitură în mâna fiecarui corist. Pentru că nu are partea de pian, e mai simplu de urmarit pentru cei care se străduiesc să citească partitura.  Veţi găsi mai multe detalii la:

http://www.jubilate.ro/Products/ViewOne.aspx?ProductId=30
Aşteptăm comenzile dumneavoastră prin website sau telefonic şi ne rugăm ca aceste noutăţi să fie o binecuvântare oriunde slujiţi!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s