Categorii
Uncategorized

Soros: UE trebuie să accepte un milion refugiați pe an

   Iata ce putem citi la George Soros: UE TREBUIE să accepte CEL PUȚIN un milion de refugiați ÎN FIECARE AN:

Într-un text publicat de Project Syndicate, miliardarul american George Soros scrie că “UE trebuie să accepte cel puţin un milion de refugiaţi în fiecare an, în viitorul apropiat. Şi, pentru a face asta, trebuie să împartă povara în mod corect, un principiu pe care o majoritate calificată l-a stabilit în cele din urmă la summitul de săptămâna trecută”.

“Este la fel de important să permită atât statelor, cât şi solicitanţilor de azil să-şi exprime preferinţele, apelând cât mai puţin posibil la constrângere. Plasarea refugiaţilor acolo unde vor ei să meargă – şi unde sunt doriţi – este o condiţie esenţială pentru succes”, afirmă Soros, potrivitflux24.ro.

“UE ar trebui să îşi asume un angajament anual faţă de ţările din prima linie de cel puţin 8-10 miliarde de euro, diferenţa fiind acoperită de Statele Unite şi restul lumii. Această sumă se poate adaugă obligaţiunilor pe termen lung emise pentru a susţine solicitanţii de azil din Europa”, mai spune omul de afaceri american de origine maghiară.

George Soros a devenit bogat şi celebru în 1992, în urma unei tranzacţii istorice, prin care a făcut un profit de un miliard opt sute de milioane de dolari, mizând la bursă pe deprecierea lirei sterline. Ulterior, autorităţile britanice au fost nevoite să scoată lira din mecanismul de schimb valutar al Uniunii Europene. În 1993, George Soros a înfiinţat Fundaţia pentru o Societate Deschisă, numită şi Fundaţia Soros.

Comentariu saccsiv:

   Ghici de ce EVZ spune de George Soros ca este de origine maghiara si nu le spune cititorilor sai ca este evreu? Pentru ca cititorii EVZ trebuie sa fie cat mai neinformati, ca nu cumva sa li se aprinda un cap un cat de mic beculet.

TREI PIESE PUZZLE: 1) Declin demografic in Europa. 2) Invazie africana si araba in Europa. 3) Planul KALERGI, ROTHSCHILD, WARBURG – DISPARITIA RASEI ALBE din Europa

De ce se baga George Soros in seama?

EVREII GEORGE SOROS si ROTHSCHILD finanteaza de fapt invazia …

 

Evreul GEORGE SOROS: Uniunea Europeana TREBUIE sa accepte cel putin UN MILION DE REFUGIATI pe an – http://wp.me/p8XEi-6Rs

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s